PLAY! ; PLAY! Zine

Tripwire nudi 40,000$ kroz nagradni konkurs za Rising Storm 2: Vietnam

Tripwire Interactive i Antimatter Games ne najavljuju novi sadržaj koji se plaća, niti uvode mikrotransakcije koje utiču na gejmplej, već otvaraju nagradni konkurs gde se bilo ko može takmičiti u kreiranju novog moda ili nove mape za Rising Storm 2: Vietnam i zauzvrat može osvojiti deo ogromne nagrade od 40,000$.

Kreirana mapa ili modifikacija mora biti kompatibilna sa trenutnom verzijom igre, i sudije konkursa moraju imati pristup kreaciji preko Steam Workshopa. Sudije će pobednika birati na osnovu kreativnosti, kompletiranosti, vizuelnog kvaliteta, dizajna i gejmpleja.

Nagrade će biti podeljene u dve runde, prva runda traje do 31. oktobra i sa njenim završetkom biće podeljene nagrade za prva tri mesta u kategoriji najbolja mapa i prvo mesto za najbolju modifikaciju ukupne vrednosti 12,500 dolara, dok će druga runda trajati do 15. januara i tada će po istom principu biti dodeljene 4 nagrade sa ukupnom vrednošću od 27,500$.

Prijava na konkurs se može izvršiti ovde, a više detalja o pravilima postoji na sledećem linku.

40,000$ nije mala para, tako da je ovo savršena prilika za vas ako ste fan igre i imate inspiraciju za kreiranje novog sadržaja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!