Vesti

Tripwire nudi 40,000$ kroz nagradni konkurs za Rising Storm 2: Vietnam

Tripwire Interactive i Antimatter Games ne najavljuju novi sadržaj koji se plaća, niti uvode mikrotransakcije koje utiču na gejmplej, već otvaraju nagradni konkurs gde se bilo ko može takmičiti u kreiranju novog moda ili nove mape za Rising Storm 2: Vietnam i zauzvrat može osvojiti deo ogromne nagrade od 40,000$.

Kreirana mapa ili modifikacija mora biti kompatibilna sa trenutnom verzijom igre, i sudije konkursa moraju imati pristup kreaciji preko Steam Workshopa. Sudije će pobednika birati na osnovu kreativnosti, kompletiranosti, vizuelnog kvaliteta, dizajna i gejmpleja.

Nagrade će biti podeljene u dve runde, prva runda traje do 31. oktobra i sa njenim završetkom biće podeljene nagrade za prva tri mesta u kategoriji najbolja mapa i prvo mesto za najbolju modifikaciju ukupne vrednosti 12,500 dolara, dok će druga runda trajati do 15. januara i tada će po istom principu biti dodeljene 4 nagrade sa ukupnom vrednošću od 27,500$.

Prijava na konkurs se može izvršiti ovde, a više detalja o pravilima postoji na sledećem linku.

40,000$ nije mala para, tako da je ovo savršena prilika za vas ako ste fan igre i imate inspiraciju za kreiranje novog sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top