Vesti

Vermintide 2 zvanično predstavljen, neće se prodavati loot kutije

Baš kao što nam je studio Fatshark najavio pre par meseci, zvanično je predstavljen Warhammer: Vermintide 2 sa brojnim dodatnim detaljima.

Radnja igre će se nadovezati na prvi deo, i donosi poboljšane epske bitke u prvom licu, sa sve co-op igranjem za do 4 igrača. U vidu sadržaja Vermintide 2 donosi 15 novih klasa i 5 heroja, sa Heroic Deeds sistemom, a tu su i nova oružja, novi neprijatelji, nove lokacije za istraživanje, kao i podrška za modove.

Jedan od bitnijih elemenata u igri za više igrača jeste ratni plen(loot), pa je zato ogroman broj igrača želeo da zna da li će u Vermintide 2 moći da se za pravi novac kupe loot kutije. Menadžer zajednice je na redditu odgovorio: “Mi nećemo prodavati loot kutije, ili ključeve za otvaranje kutija. Plen dolazi iz gejmpleja, ne iz vašeg novčanika”. Ovo je veoma olakšavajuća izjava, pošto u poslednje vreme veliki broj igara poseduje sistem “Loot boxes”, što ESRB ne vidi kao kockanje.

Zajedno sa predstavljanjem otkrivena je i lista sa minimalnim i preporučeni sistemskim zahtevima.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-2300 2.8 GHz ili AMD FX-4350 4.2 GHz
  • RAM: 6GB memorije
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 460 ili AMD Radeon HD 5870 sa 1GB video memorije

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz ili AMD FX-8350 4.0 GHz
  • RAM: 8GB memorije
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 970 ili AMD Radeon R9 290X sa 4GB video memorije

Vermitide 2 je već dostupan za prednaručivanje putem Steama, a izlazak je zakazan za prvi kvartal naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top