PlayStation 4

Vremenski ograničeni demo za Gran Turismo Sport dostupan od 9. oktobra

Svako ko želi da isproba Gran Turismo Sport pre nego što izađe će moći to da učini uz vremenski ograničeni demo. Taj najavljeni demo više predstavlja jedan period “gustiranja” igre, pošto će svakome biti dostupan za igranje od 9. oktobra u 11 sati izjutra do 12. oktobra u 15h, dok će pre-load biti omogućen od 7. oktobra.

Demo donosi neke veoma interesantne dodatke, prvi put viđene u serijalu. Na staze će igrači moći da izađu uz pomoć 3 moda: Sport, Kampanja i Arkada. Sport mod zahteva najbrže prolazno vreme od igrača, dok u kampanji igrači otključavaju nova vozila i dodatke kompletiranjem misija i izazova. Arkadni mod donosi trke potpuno slobodnog stila sa velikim brojem dostupnih vozila i klasičnim split-screen trkanjem za dva igrača.

Kompletna progresija(in gejm valuta, prilagođena vozila) će biti prenešena u punu verziju igre po kupovini.

Gran Turismo Sport zvanično izlazi 17. oktobra za Playstation 4.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top