Vesti

Novembarske besplatne igre za Xbox Live Gold

Polako se približavamo početku novog meseca, a to naravno znači i objavljivanje lista besplatnih igara koje dolaze uz pretplatničke servise kompanija Majkrosoft i Soni.

Prvi na redu je servis za Xbox konzole, Xbox Live Gold, koji donosi po dve besplatne igre za Xbox One i Xbox 360(koje su takođe kompatibilne sa novijom konzolom).

Xbox One:

Od 1. novembra korisnici mogu da se bace u neverovatne trkačke akrobacije sa igrom Trackmania Turbo. Druga igra koja će biti besplatna za preuzimanje je Tales from the Borderlands, od prve do pete epizode, koja postaje dostupna od 16. novembra.

Xbox 360:

Korisnici konzole prethodne generacije mogu od 1. novembra besplatno preuzeti simpatični NiGHTS into Dreams, a zatim, od 16. novembra igrači mogu da se oprobaju u akcionoj avanturi Deadfall Adventures. Ponavljamo da su ove igre kompatibilne za igranje i na Xbox One konzoli.

Pogledajte i trejler sa najavom i uputstvom za preuzimanje igara, pa nam recite kako vam se dopada ponuda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top