PlayStation 4

A Hat in Time 6. decembra izlazi za PS4 i Xbox One

Nakon velikog uspeha na Steamu, studio Gears for Breakfast je potvrdio da će prelepi platformer, A Hat in Time 6. decembra izaći za Plastation 4 i Xbox One konzole.

Konzolno izdanje igre je već najavljeno, ali tačan datum nije bio poznat sve do danas. U novom trejleru, developeri su podelili sve pohvale koje su dobili, kao i činjenicu da igra na Steamu ima 3,000 ocena, gde najviše dominiraju one pozitivne.

Priča prati mladu devojčicu u potrazi za izgubljenim gorivom koje joj je potrebno kako bi nastavila putovanje po svemiru. Avantura neće biti laka pošto će se devojčica susresti sa raznim stvorenjima i rešavaće jedinstvene i zabavne misije.

A Hat in Time bi bilo lepo videti i u izdanju za Nintendo Switch, pošto ima veoma slične elemente kao i suparnik kompanije iz Japana, Super Mario Odyssey.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top