PlayStation 4

Assassin’s Creed Rogue stiže na Xbox One i PS4 konzole?

Assassin’s Creed Rogue, jedna od igara u popularnom serijalu koju je većina nekako preskočila, će prema italijanskim izdavačima izaći za Playstation 4 i Xbox One konzole kao Assassin’s Creed: Rogue HD.

Twitter profil AccessTheAnimus je pronašao čak tri sajta na kojima je HD verzija dostupna za prednaručivanje, to su ePrice, ReluxShop i Webster. Cene prednaručivanja se kreću između 30 i 35€, a sajtovi takođe navode različite informacije pojavljivanja igre na tržištu, 15. i 18. mart 2018. godine, što je jako mala razlika i pruža neko okvirno vreme izlaska.

Assassin’s Creed: Rogue je izašao 2014. godine za prethodnu generaciju konzola, a 2015. je ugledao svetlost dana i na PC-u. Rogue služi da se popuni period praznine u događajima između igara, tako što je nastavak AC IV: Black Flag, a predstavlja i uvod u AC III, dok je zadnja misija uvod u Unity. Priča prati asasina koji je postao templar, Šaj Patrik Kormak, i traga za preostalim članovima bivšeg bratstva koji su ga izdali.

Povod za izradu HD verzije AC: Rogue je vrlo verovatno veliki uspeh Originsa, koji je pokupio pohvale kritike i za sada se dobro prodaje.

Još uvek ne postoji zvanična potvrda izdavača, kompanije Ubisoft, ali je očekujemo uskoro.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top