PC

Battlefront II dobio izmene u progresiji i loot crate sistemu

Kao posedica gomile kritika i negodovanja vezanih za progresiju i loot crate sistem od strane igrača, nakon održanog beta testiranja igre Star Wars: Battlefront 2, kompanija Electronic Arts je rešila da napravi određene izmene, koje je nedavno objavila.

Karte najvišeg ranga(Epic) su uklonjene iz loot kutija i do njih igrači dolaze jedino  kraftovanjem, izuzetak su Epic karte obećane kao bonus za prednaručivanje. Ali izrada jakih karata neće biti omogućena na nižim nivoima, već će se otključavati sa progresijom kroz igru.

Samo mali broj naoružanja će se dobijati otvaranjem kutija, dok će većinu igrači otključavati progresijom vezanom za postojeće klase. Isto tako, sa napredovanjem kroz nivoe, igra će pružati besplatne loot kutije koje će uključivati materijal za nadogradnju i karte.

Naše utiske iz bete možete pročitati na ovom linku.

Kompanija Electronic Arts nas je takođe posetila da će sav sadržaj koji dolazi nakon 13. novembra, odnosno posle izlaska Battlefront 2, biti potpuno besplatan.

Za razliku od prethodnika sada nas očekuje i singlplejer kampanja, koja će trajati 5-7 sati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top