PC

Civilization VI – najavljena Rise and Fall ekspanzija

Najnovija igra u popularnom serijalu strategija, Civilisation VI, će naredne godine dobiti veliku ekspanziju nazvanu Rise and Fall, koja donosi brojne novine i elemente.

Ekpanzija će doneti Great Ages sistem, gde se civilizacija može uzdići ili propasti u ključnim istorijskim momentima, gde će postojati i zlatno i mračno doba, koja će imati bitan ali privremen uticaj na napredovanje u igri, i na taj način dodatno produbljuju strateške elemente.

Lojalnost će u ekspanziji biti od velikog značaja, i zavisiće od ere, tako da se može desiti da tokom niske lojalnosti dođe do pobune u gradu i da se on oslobodi od jednog igrača i samim tim postane laka meta drugima. Guverneri sada slanjem u grad učestvuju u aktivnoj odluci igrača u razvoju grada i njegovom proširenju.

Vanredne situacije su takođe novina i one funkcionišu tako što obaveštavaju kada neki od igrača postane napredniji i stekne veliku prednost u odnosu na ostale, kao što je promena religije celog grada, korišćenje nuklearnog oružja i slično.

Rise and Fall takođe donosi 9 novih lidera i čak osam novih civilizacija, koje će razvojni tim blagovremeno otkriti.

Više detalja o Rise and Fall ekspanziji možete naći na zvaničnoj Steam stranici, a ona će za PC izaći 8. februara naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top