Vesti

Creative Assembly zapošljava za rad na novom AAA projektu

Studio Creative Assembly, najpoznatiji po kreiranju Total War igara, zapošljava veliki broj ljudi za rad na novom projektu, za kojeg je jedan od zaposlenih za PCGamesN izjavio da je “najveći projekat višestrukog formata na kojem je Creative Assembly ikada radio”.

Oglasi za zapošljavanje stoje na zvaničnoj stranici studija, ali sem traženih pozicija nije otkriveno ništa drugo vezano za sam projekat. Traži se tehnički umetnik za rad na poboljšavanju vizuelnog kvaliteta i perfromansi i produkcije, a isto tako potrebno će biti komunicirati sa trećim licima, što znači da Creative Assembly sarađuje sa nekim drugim studijom u radu.

Traži se i viši dizajner igara, koji će imati zadatak na implementiranju ekonomije, progresije, tabela, izazova, događaja, što potvrđuje da se radi o multiplejer igri. Takođe, potreban je i vodeći dizajner sistema, sa zadatkom vođenja tima zaduženog za izradu gejmplej sistema, koji će raditi na izradi oružja, pokreta, sposobnosti i drugih ključnoh elemenata.

Creative Assembly je osnovan davne 1987. godine, a 2005. je kupljen od strane kompanije SEGA. Tokom svog postojanja studio je kreirao više od 30 igara, među kojima su najbrojnije one iz Total War serijala, a radili su još i na Alien: Isolation i Halo Wars 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top