PC

Dizni gasi Marvel Heroes

Nakon nešto više od 4 godina postojanja, Dizni je objavio da prekida saradnju da developerom Gazillion, i da će besplatni MMO, Marvel Heroes, biti potpuno ugašen.

U mejlu upućenom sajtu Kotaku, jedan od zaposlenih je naveo: “Žalimo što moramo da obavestimo naše fanove igre Marvel Heroes da smo prekinuli saradnju sa Gazillion Entertainment, i da će Marvel Heroes biti ugašen. Iskreno se zahvaljujemo svim igračima u zajednici, i pružićemo dodatne informacije kako one budu postajale dostupne.”

Ova odluka je pomalo iznenađujuća pošto je od 2013. godine, otkako je prva verzija izašla, igra prikupila dosta igrača, a prošle godine je dobila i osveženo izdanje, Marvel Heroes Omega, koje je izašlo za konzole, ali i donelo poboljšanja u PC verziju. Zimus je igra dobila i jedan od najvećih apdejtova, koji je doneo brojna poboljšanja u herojima, predmetima, endgame sadržaju u još mnogo toga. Igra je u prethodnim mesecima samo na Steamu imala u proseku do 500 igrača.

Marvel Heroes je po svom gejmpleju u velikoj meri podsećao na popularne Diablo igre. Pred igračima je bilo čak 59 heroja iz Marvelovog univerzuma za igranje i otključavanje, i svaki od njih je posedovao određene sposobnosi koje su pomagale u vršenju raidova.

Nije zvanično objavljeno kada će serveri biti ugašeni, a igra se trenutno i dalje nalazi na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top