PC

EA i Origin Access korisnici već sada mogu isprobati Battlefront 2

Kao što je prethodno učinila sa NfS Payback, sada je kompanija Electronic Arts pretplatnicima EA i Origin Access servisa već omogućila da se oprobaju u Star Wars: Battlefront 2.

Probni period traje 10 sati, i u njemu se igrači mogu oprobati u multiplejer modovima, koji pružaju odlične borbe na tlu i u svemiru, a dostupe su u početne singlplejer kampanje, koja predstavlja novinu u odnosu na prvi deo.

Svi pretplatnici dobijaju i 10% popusta ako se odluče da kupe igru i sav napredak se prenosi.

Tokom beta testiranja Battlefront 2 je imao velikih problema sa loot kutijama i pay to win sistemom, za koji su kasnije načinjene određene izmene i nadamo se da one doprinose znatno boljem iskustvu.

Star Wars: Battlefront 2 izlazi 17. novembra za PC, PS4 i Xbox One, a ako na sledećem linku vas očekuje lista sa igrama koje izlaze ovog meseca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top