PC

Gwent singlplejer kampanja odložena za iduću godinu

CD Projekt Red je odlučio da dolazak singlplejer kampanje u kartičnu igru iz The Witcher univerzuma, Gwent, pomeri za 2018. godinu, zato što su odlučili da je prošire.

“Odliučili smo da proširimo obim kampanje i potrebno nam je više vremena da radimo na njoj. Pomeranje datuma izlaska je uvek nešto što ozbiljno shvatamo, ali nećemo oklevati da imenimo datum ako to znači da će svi dobiti bolju igru” izjavio je Marvin Ivinski, suosnivač CD Projekt Red, na zvaničnom sajtu igre.

Takođe je navedeno da je 2018. godina period tokom kojeg će Gwent napustiti otvoreno beta testiranje, zbog čega će developeri povećati učestalost izdavanja novih apdejtova sa novim kartama, izazovima, predmetima i redovnim balansiranjem.

Singlplejer kampanja nosi naziv Thronebreaker i prati Mev, kraljicu dva severna realma, sa željom da se osveti i povrati ono što joj je oduzeto. Igrači će kroz kampanju izvršavati misije i voditi bitke, za sve novim gejmplej elementima, kao što je sakupljanje resursa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top