PLAY! ; PLAY! Zine

Hitman dobija TV seriju

Popularni serijal video igara o plaćenom ubici, Hitman, koji postoji od 2000. godine je već dva dva puta izrađen kao igrani film, a sada se Fox 21 udružio sa populanim striming servisom Hulu u izradi TV serije.

Kako Deadline prenosi, na pisanju scenarija radi Derek Kolstad, kreator Džon Vik serijala filmova. Takođe Hulu servis planira da Hitman TV serija bude glavni adut, tako da je očekivano veliko ulaganje u njenu izradu i kvalitet.

Fox drži prava na izradu filmova o ćelavom ubici i prvi film je izašao 2007. godine kao Hitman, nešto noviji je Hitman: Agent 47 iz 2015. godine. I kao što je slučaj i sa drugim adaptacijama video igara, i Hitman je prošao sa lošim ocenama i zaradom.

Ne iznenađuje nas mnogo što će se Hitman još jednom oprobati kao igrani sadržaj, pošto je tokom svog višedecenijskog postojanja prodat u preko 25 miliona primeraka, a od toga je prošlogodišnja donela 7 miliona.

Hitman kao serijal video igra se i dalje oporavlja od odvajanja od Square Enix kompanije, i sada je u potpunom vlasništvu kreatora, IO Interactive. Najnovija Hitman igra je dobila GOTY ediciju sa gomilom dodatnog sadržaja i uz to je izneta i radosna vest da studio već radi na nastavku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!