PC

Igrajte The Elder Scrolls Online besplatno do 6. decembra

U znak dostizanja cifre od 10 miliona igrača u igre The Elder Scrolls Online, ZeniMax je rešio da održi nedelju besplatnog igranja od danas, 30. novembra, pa sve do 6. decembra, koji važi za PC i PS4 korisnike, ali nažalost ne i za one sa Xbox One konzolom.

Svi novi nalozi će dobiti kao poklon 500 kruna, koje mogu po volji iskoristi u prodavnici. Nove igrače takođe očekuje i dungeon događaj, čijim se kompletiranjem dobija misteriozna kutija sa nagradama,  u kojoj se mogu nađi pakovanja sa iskustvom, ljubimci, kostimi i brojni drugi dodaci.

Tokom trajanja perioda besplatnog igranja odžava se i velika nagradna igra, pod nazivom 1o Milion Stories, u kojoj su glavne nagrade putovanje za dvoje na PAX East 2018. godine i mogućnost da budu ovekovečeni kao NPC u igri. Postoji i niz manjih, ali svakako vrednih nagrada. Nažalost, ova nagradna igra ne važi za ljude sa teritorije naše zemlje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top