PC

Igrajte Total War: Arena besplatno do 4. decembra

Total War: Arena će održati otvorenu nedelju, tokom koje će igrači moći da je besplatno isprobaju.

Otvorena nedelja će trajati do 4. decembra u 10 sati ujutru, za pristup Areni potrebno je posedovati Wargaming.net nalog, a igru preuzimate sa ovog linka.

Tokom ovog perioda igrači će dobijati bonus iskustvo i srebro za igranje i pobeđivanje. Od 24. – 27. novembra se deli x1.5 iskustvo i srebro za svaku odigranu bitku, od 27. novembra do 1. decembra dobija se duplo iskustvo i srebro za svaku pobedu, 1. – 4. decembra x1.5 iskustva i srebra za svaku bitku. Takođe, svi će dobiti premijum jedinice ako se uloguju tokom otvorene nedelje.

Total War: Arena je igra rađena od strane studija Creative Assembly i sav fokus je na multiplejer bitkama, stoga predstavlja mešavinu strategije u realnom vremenu i onlajn borbene arene. Bitke su formata 10 na 10 i svaki od igrača kontroliše po 3 jedinice. Tačan datum izlaska još uvek nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top