PC

Isprobajte Destiny 2 besplatno

Ako još uvek niste imali prilike da zaigrate Destiny 2, sada to možete učiniti putem probne verzije igre.

Trial verzija omogućava da igrate početak singlplejer kampanje smeštene na razorenoj Zemlji i na Saturnovom mesecu, Titanu. Kampanja je dostupna za solo igranje ili sa prijateljima.

Pored singlplejera, igrači mogu uskočiti u kompetitivni multiplejer i okušati svoje umeće u borbi sa drugim igračima. U probnoj verziji je omogućen pun pristup Quickplay plejlisti. Pored ovoga, igrači se mogu priključiti i klanovima.

Progresija karaktera je moguća samo do 7 nivoa, a pri kupovini sav napredak se prenosi u punu verziju igre.

Igrači su nedavno otkrili da postoji skriveni sistem koji umanjuje količinu dobijenog iskustva i na taj način primorava igrače da se okrenu mikrotransakcijama, Bungie je potvrdio postojanje ovog sistema, i automatski ga isključio.

Destiny 2 probana verzija je dostupna za konzole i na PC-u, gde je preuzimate preko Blizzardove Battle.net platforme, gde se trenutno prodaje po ceni od 39€.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top