PC

Isprobajte Project Cars 2 demo

Demo verzije su sve prisutnije u svetu trkačih igara, tako da od danas svako može isprobati besplatnu demo verziju igre Project Cars 2.

Demo je dostupan za PC, Playstation 4 i Xbox One, ali isto tako poseduje i sva poboljšanja za Xbox One X i PS4 Pro koja su kreirana od strane developera, studija Slightly Mad, a tu je i VR podrška za PC verziju.

Kako stoji u objavi: “Demo je kreiran i dizajniran na taj način da igrači iskuse šarenolikost trkačke akcije koja postoji u punoj verziji igre i da iskuse zašto je Project Cars 2 jedna od najboljih trkačkih igara godine.”

Akciju će igrači iskusiti uz pomoć tri vozila, Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracan LP610-4 i Formula Renault 3.5 na stazi Red Bull Ring. Demo takođe pruža i tri scenarija, u kojima se igrači susreću raznim izazovima kako bi iskusili realističnu fiziku i realistične vremenske uslove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top