PC

Killer is Dead: Nightmare Edition besplatan na Humble Bundle

Došao je red da Humble Bundle ponovo časti svoje korisnike besplatnom igrom, tako da je sada kao deo jesenje rasprodaje u pitanju Killer is Dead: Nightmare Edition.

Igru možete preuzeti do subote, 18. oktobra u 18 časova po našem vremenu, samo je potrebno na stranici Killer is Dead igre proći kroz besplatni proces kupovine i potom na vaš mejl stiže ključ koji aktivirate na Steamu i igra je vaša zauvek.

Killer is Dead donosi pregršt akcije izrađene u odličnom stilu, a Nightmare edicija donosi još teži mod igranja u kojem neprijatelje možete poraziti samo uz pomoć određenih poteza i Theater mod, ako želite da odgledate sve međuscene.

Kao deo jesenje rasprodaje na popustu je čak 3000 igara, od kojih izdvajamo:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top