PC

Klasični Doom dobio loot box mod

Loot kutije su postale deo svakodnevice, viđamo ih u skoro svim multiplejer igrama, a nedavno su počele da se pojavljuju i u singlplejer naslovima. Baš zbog njihove negativne popularnosti je moder, Rip and Tear, kreirao Doom Loot Box mod, koji donekle modernizuje klasik iz 1993. godine.

Ova bizarna kreacija sva oružja zamenjuje kutijama za čije otvaranje igračima treba određena količina ključeva. Ti ključevi se dobijaju kada se ubije neprijatelj, ali su veoma retki kao pojava. Naravno, dobijanje oružja je potpuno nasumično.

Sa modom dolazi i in gejm prodavnica gde se nude ključevi i loot kutije, po povoljnim cenama, ali su oflajn.

U videu ispod možete videti mod na delu, i da je ovaj kultni klasik sada još teži, nego što je id Software prvobitno zamislio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top