PLAY! ; PLAY! Zine

Marvel Heroes Omega zvanično ugašen

Iako je prvobitno najavljivano da će se ugasiti 31. decembra, MMO Marvel Heroes Omega je nedavno zvanično ugašen na svim platformama.

Na zvaničnoj Twitter stranici je objavljeno gašenje studija Gazillion Entertainment i da zbog toga nije bilo moguće održavati Marvel Heroes Omega do 31. decembra kao što je bilo planirano, i za kraj su se zahvalili svim fanovima i zaposlenima.

Zajedno sa gašenjem svih servera, ugašen je i zvanični sajt, Steam stranica i forumi, i svi koji su želeli da povrate novac uložen na Xbox platformi su to uspeli dok oni sa Sonijevim konzolama imaju poteškoća.

Proces je svakako bio veoma brz i nije baš jasno čemu tolika žurba za gašenjem studija i same igre, ali na Twiteru bivši zaposleni navode kako su otkaze dobili samo dan pre Dana zahvalnosti, jednog od najvećih praznika u Sjedinjenim Državama. Kao i to da im nisu isplaćene nadoknade za plaćeno odsustvo i otpremnina za otpuštanje. Nadamo se da ubrzani procesa gašenja ne stoji iza toga da se zaposlenima ne isplati ono što im sleduje, što je svakako zgražavajuće.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!