PC

Marvel Heroes Omega zvanično ugašen

Iako je prvobitno najavljivano da će se ugasiti 31. decembra, MMO Marvel Heroes Omega je nedavno zvanično ugašen na svim platformama.

Na zvaničnoj Twitter stranici je objavljeno gašenje studija Gazillion Entertainment i da zbog toga nije bilo moguće održavati Marvel Heroes Omega do 31. decembra kao što je bilo planirano, i za kraj su se zahvalili svim fanovima i zaposlenima.

Zajedno sa gašenjem svih servera, ugašen je i zvanični sajt, Steam stranica i forumi, i svi koji su želeli da povrate novac uložen na Xbox platformi su to uspeli dok oni sa Sonijevim konzolama imaju poteškoća.

Proces je svakako bio veoma brz i nije baš jasno čemu tolika žurba za gašenjem studija i same igre, ali na Twiteru bivši zaposleni navode kako su otkaze dobili samo dan pre Dana zahvalnosti, jednog od najvećih praznika u Sjedinjenim Državama. Kao i to da im nisu isplaćene nadoknade za plaćeno odsustvo i otpremnina za otpuštanje. Nadamo se da ubrzani procesa gašenja ne stoji iza toga da se zaposlenima ne isplati ono što im sleduje, što je svakako zgražavajuće.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: