PC

Novi heroj i nova mapa stižu u Overwatch

Tokom BlizzCona nije izostavljen ni Overwatch, koji dobija dve velike novine, novog heroja, Moiru, i mapu, Blizzard World.

Moira je heroj koji izleda dosta opako, ali sa druge strane ima sosobnost pružanja ogromne podrške saborcima i štete neprijateljima. Nije poznato kada će novi heroj biti dostupan za testiranje, kao ni kada će zvanično doći u Overwatch, više detalja o sposobnostima vas očekuje u trejleru ispod.

Nova mapa je zapravo tematski park kompanije pa zato i nosi ime Blizzard World, što nas je isprva nateralo da pomislimo da se radi o pravom parku. Mapa pretstavlja hibrid, odnosno mešavinu assault payload objektiva sa oblastima inspirisanim igrama Hearthstone, World of Warcraft i Starcraft. Uskoro će se pojaviti na test serverima a zvanično dolazi naredne godine.

Pored ovih novosti tu je i animirani film, koji nam pruža tragičnu priču iz Reindhartovog života.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top