PLAY! ; PLAY! Zine

Nvidia prikazala nove slike mape koja stiže u PUBG

Dugo najavljivana mapa je još uvek daleko od domašaja PUBG igrača, ali im je Nvidia izašla u susret tako što je donela 5 novih, ekskluzivnih, fotografija.

Fotografije otkrivaju dosta o tome šta igrače očekuje, vidimo brojne niske i visoke zgrade, kranove, tornjeve, nisko rastinje i mnogo napuštenih vozila i drugih objekata pogodnih za novi sistem preskakanja(vaulting), koji će vrlo uskoro doći u PUBG.

“Pusti krajolik će sigurno doprineti uzbuddljivim borbama u poslednjim fazama meča, pošto nema mnogo prostora za skrivanje kada se krug suzi i natera igrače da izađu na otvorene prostore”, napisala je Nvidia u objavi

This slideshow requires JavaScript.

.

Uz nove fotografije, ovaj gigant na tržištu grafičkih čipova je iskoristio priliku da prikaže poboljšane performanse kod kartica nove generacije u odnosu na prethodnu.

Takođe, Nvidia deli 5,000 kopija ove igra nasumično izabranim korisnicima GeForce Experience programa, potrebno je samo ulogovati se pre 21. novembra.

PUBG i dalje nastavlja da obara rekorde, tako je nedavno stigao do 20 miliona prodatih kopija za manje od godinu dana i to samo na PC-u, ali će se od 12. decembra naći i na Xbox One konzolama.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!