PC

Otkrivena cena loot kutija i prvi DLC sadržaj za Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2 izlazi 17. novembra, pa je kompanija Electronic Arts već otkrila cenu loot kutija kao i prvi, i naravno besplatni, DLC sadržaj koji stiže već u decembru.

Cena kristala, odnosno premijum valute, koju su potrebni za kupovinu loot kutija, je otkrivena od strane igrača koji poseduju EA i Origin Access, zato što već imaju mogućnosti da se oprobaju u igri u trajanju od 10 časova.

Kristali se prodaju u pet različitih paketa, prvi i najjeftiniji košta 5$ i njegovom kupovinom se dobija 500 kristala, za 1000 kristala potrebno je izdvojiti 10$, za 20 dolara dobijate 2100 kristala, 39$ donosi 4400, a za one sa baš baš dubokim novčanikom tu je paket od 120,000 kristala za 100 dolara.

Uz pomoć kristala se kupuju tri vrste loot kutije, Hero, Stafighter i Trooper, koje, kako Eurogamer navodi, koštaju po 110, 120 i 200 kristala. Svaka kutija igračima daje neku od mnogobrojnih karata, opremu za izradu i nadograđivanje karata i kredite

U videu ispod možete pogledati otvaranje 85 kutija od stranje jutjubera, XfactorGaming, u kome vidimo da i dalje postoje pay to win elementi, o kojima smo pisali u beta utiscima, i za koje je EA uvela neke izmene.

Prvi besplatni DLC sadržaj dolazi celog decembra kao Star Wars: Battlefront 2 The Last Jedi sezona i donosi nove heroje, mape, vozila i dosta toga.

Igrači će imati prilike da 5. decembra odaberu stranu, First Order ili Pobunjenike, što će doneti specijalne izazove za kompletiranje.

13. decembra u igru dolaze heroj Fin se pridružuje borbi Pobunjenika, i Kapetan Phasma sa druge strane. Istog dana stiže i nova mapa za borbe na tlu, Crait, a za svemirske borbe stiže D’Qar i vozila koja ćemo imati prilike da vidimo u Star Wars: The Last Jedi filmu.

Takođe stižu i nova poglavlja singlplejer priče u kojoj je Ajden Versio glavna zvezda. Kompletan raspored dolaska novina možete pogledati na fotografiji ispod(kliknite da biste uvećali).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top