PlayStation 3

Playstation Plus – besplatne igre za novembar

Novi mesec je pred nama, a to takođe znači da je vreme i za nove besplatne igre namenjene pretplatnicima Playstation Plus servisa, koje će biti dostupne za preuzimanje od 7. novembra.

Korisnici Playstation 4 konzole dobijaju Worms Battlegrounds, simpatična igra koja je savršena za igranje sa porodicom i pruža sate i sate zabave. Tu je i Bound, platformer u kojem posećujete prelepi svet koji postoji kao sećanje iz detinjstva jedne žene i pruža gejmplej mehaniku inspirisanu modernim plesom.

Kao po običaju, PS3 i PS Vita korisnici nisu zaboravljeni, tako da će oni sa prethodnom generacijom moći da igraju R-Type Dimesions, svemirsku pucačinu, i Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic, simpatičnu kung-fu tabačinu. Za PS Vitu su tu Dungeon Punks, RPG avantura, i Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, koji pruža rešavanje misterija u point and click stilu.

Kako se vama dopada ponuda ovog meseca?

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: