PLAY! ; PLAY! Zine

Potrebno je 40 sati igranja da biste otključali jednog heroja u Star Wars Battlefront II

Opet vredni Redditori otkrivaju loše strane igara velikih izdavača.

Kao da nije bilo dovoljno što je Battlefront II trpeo ogromne kritike zbog svog p2w (plati i pobedi) sistema u beti  , EA i DICE su opet uspeli da uprskaju stvar prilikom redizajna sistema nagrada u ovom nadolazećem Star Wars AAA naslovu.

Na stranu što je loše što igra koja će se plaćati 60 dolara ima sistem zaključanog sadržaja koji morate dodatno grindati ili kupovati, sada nam je otkriveno i koliko je trenutno porebno uloženog vremena da bi dobili jednog karaktera – 40h sati igranja!

Ovaj zaista nerezonski broj nastao je kao rezultat promene da se krediti (valuta u igri) dobijaju na osnovu vremena provedenog igranjem, umesto rezultata. Redditor TheHotterPotato uradio je detaljnu analizu ovoga i došao do pomenute brojke od 40 sati igranja da biste sakupili 60 000 kredita, koliko je potrebno za otključavanje jednog heroja/zlikovca.

To znači da igrate tih 40 sati i da pri tome ne potrošite ni jedan jedini kredit na kupovinu bilo čega drugog, bilo da su kutije sa nagradama ili neke druge stvari.

Detaljnu statistiku koju je pomenuti Reddit napravio, kao i obilnu diskusiju, možete pronaći na pomenutom Reddit threadu.Nadamo se da će DICE i EA još poraditi na ovom sistemu pre nego što igra izađe 17. novembra.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!