Domaća Scena

Predstavljamo domaći studio Brave Giant

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo još jedan domaći studio koji već godina uspešno raste. Bave se žanrom koji je u domaćoj industriji izuzetno popularan zbog sigurnog i stabilnog tržišta, ali mi i želimo da u budućnosti uđu i u neke ozbiljnije projekte.

Brave Giant Studio je kompanija koja se bavi proizvodnjom video igara za PC, iOS, Mac, Android i Windows. Kompanija je osnovana 2012. godine u Novom Sadu i do sada je izbacila 11 igara, a fokusira se na HOPA(hidden object adventure game) igre. Prva igra ovog žanra koja je izašla pod imenom ove kompanije je Demon Hunter: Chronicles from Beyond koja sada može da se nađe i na Steam platformi.

U septembru 2015. godine izdali su prvu igru iz serijala Queen’s Quest pod nazivom  Queen’s Quest: Tower of Darkness. Izlaskom igre Tibetan Quest: Beyond the World’s End, kao prve Collector’s Edition igre, počinje period napredovanja. Nakon toga se kompanija uglavnom bavi izradom nastavaka za ta dva serijala, uz povremene nezavnisne naslove kao što su: Tiny Tales: Heart of the Forest, Ghost Files: The Face of Guilt, and Agent Walker: Secret Journey.

U Julu 2017 su izbacili i prvu free to play igru pod nazivom Hidden Investigation: Who did it?.

Hidden Investigation: Who did it? je nova free to play igra dostupna na Android, iOS, Windows i Facebook Gameroom-u. Ova besplatna igra Hidden Object Game žanra koja vas uvodi u svet misterije i romanse gde pratimo avanture specijalog agenta Sare. Naša istražiteljka vodi uzbudljiv život mlade nade detektivskog odseka u policiji sve dok je serija misterioznih zločina ne uvuče u svet zamenjenih identiteta, krijumčarskih genija i izopačenih kriminalnih umova. Započinjete svoju istragu kao detektiv u potpuno novom gradu, upoznajete neobične ljude dok istražujete nebrojene scene prepune skrivenih predmeta. Hidden Investigation nudi sate i sate igre gde možete da rešavate zagonetke, misterije, i pretražite živopisne lokacije, nađete tragove i pričajte sa velikim brojem karaktera.

Ukoliko vam ovo deluje zanimljivo dajte im šansu i pomognite domaćoj sceni da se razvije.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top