Vesti

Prolog prvog Witchera izrađen u Witcher 3 endžinu

Za serijal kao što je Witcher, pored odličnog singlplejer iskustva vezujemo i fantastičnu modersku zajednicu, koja je svoje vremeno krerala modove za poboljšanim teksturama, snegom, a najnovija modifikacija donosi prolog prvog Witchera u ruhu znatno modernijeg Wither 3 endžina.

Prolog, kako mu samo ime kaže, prvu misiju koja će onima koji nisu imali prilike da odigraju Witcher 1 dati malo više detalja o glavnom protagonisti, Geraltu. Ova modifikacija, nazvana Witcher 1 Prologue Remastered, ima pojedinih mana i bagova, ali moramo priznati da izgleda fantastično, pogotovu zbog toga što iza njega stoje ljudi koji se modovanjem bave iz hobija.

Kako izgleda čitav remaster prologa možete pogledati ispod, a ako ipak želite da iskusite ovo fantastično iskustvo, slobodno preuzmite mod sa sajta Nexusmods, ali imajte u vidu da sve ostale modove morate obrisati kako bi ovaj funkcionisao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top