Vesti

PUBG 12. decembra dolazi na Xbox One

Nakon ogromnog uspeha na PC-u fenomen zvani PUBG polako prelazi i u svet konzola, pošto je Čang Han Kim, vođa PUBG Corp, tokom nedelje igara u Parizu izjavio da će korisnici Xbox One konzole od 12. decembra moći uskoče u borbe do poslednjeg preživelog.

PUBG će biti dostupan preko Xbox Game Preview programa, pošto će biti dostupan u early access fazi, dok je najavljeno da će za PC do kraja godine izaći 1.0 verzija.

U objavi na Xbox sajtu Čang je naveo da rade obe verzije u isto vreme, ali da one imaju različite puteve razvoja.

U znak dolaska na Majkrosoftovu konzolu razvojni tim je specijalno za taj deo igračke zajednice kreirao tri ekskluzivna kozmetička dodatka, PUBG Warrior Pack(slika ispod), PUBG Accessory Pack i PUBG Tracksuit Pack.

Kina bi uskoro mogla zabraniti PUBG za igranje, iz razlog što se ne poklapa sa društvenim vrednostima države i šteti mlađoj populaciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top