PC

PUBG prešao cifru od 20 miliona prodatih kopija

PlayerUnknown’s Battleground je za manje od godinu dana, i tokom early access faze na Steamu, prodat u više od 20 miliona primeraka.

Zajedno sa objavom novog dostignuća, Brendan Grin se na Twitteru izvinio zbog problema sa igrom i izjavio kako “tim vredno radi na pružanju sjajnog Battle Royale iskustva”.

Broj prodatih kopija važi samo za PC, pošto je to jedina platforma za koju je PUBG trenutno dostupan, a najavljeno je da će 12. decembra izaći za Xbox One konzolu, a da će 1.0 verzija za računare biti dostupna do kraja godine.

Bluehole je, kako bi ispratio veliko interesovanje, osnova zasebni studio, nazban PUBG Corp, koji je fokusiran samo na ovu igru. Nedavno je izašao novi apdejt koji je plavu zonu učinio smrtonosnijom nego pre i tako doveo do centralizacije akcije.

Svakoga dana se u jednom momentu u igri nađe preko 2 miliona igrača, dok trenutni rekord u ovoj kategoriji čini 2,515,109 igrača. PUBG najveću publiku ima u Kini, čije su vlasti zapretile da će je zabraniti zato što nije u skladu sa društvenim vrednostima i šteti omladini.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top