PLAY! ; PLAY! Zine

Rainbow Six Siege – otkriveni planovi za treću godinu i operacija Chimera

Polako se približavam kraju godine, što znači da počinje vreme otkrivanja planiraniranog sadržaja za 2018. godinu. Prva je kompanija Ubisoft, koja je otkrila planove za treću godinu u svojoj multiplejer pucačini, Rainbow Six Siege.

Tokom naredne godine nas očekuju četiri sezone, koje će dolaziti u razmaku od tri meseca i sa svakom u igru pristupaju po dva nova operatora.

Sezona 1: Operacija Himera

Prva sezona donosi operaciju Himera, koja glavni akcenat ima na karantin i biološku opasnost, tako da će dva nova operatora biti specijalisti iz ovih oblasti i dolaze iz Francuske i Rusije. Nakon početka prve sezone očekuje besplatni coop događaj nazvan Outbreak. Kada povežemo opasni Himera virus i najavu, stičemo utisak da u R6 stižu stvorenja nalik zombijima, što će nam naknadno biti otkriveno.

Sezona 2

U drugoj sezoni igrače očekuje nova mapa zajedno sa novom lokacijom, Italijom, a stižu i dva operatora, takođe iz Italije.

Sezona 3

Treća sezona će doneti dva nova operatora, jedan će biti iz Delta Jedinica iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je drugi iz Scotland Yard iz Velike Britanije. U ovoj sezoni jedna od postojećih mapa će biti potpuno prerađena i pružaće novi stil gejmpleja.

Sezona 4

U poslednjoj sezoni naredne godine stižu dva nova operatora iz Maroka, sa novom mapom i lokacijom, isto u Maroku.

Kako se vama čini novi sadržaj, recite nam u komentarima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!