PC

Rainbow Six Siege – otkriveni planovi za treću godinu i operacija Chimera

Polako se približavam kraju godine, što znači da počinje vreme otkrivanja planiraniranog sadržaja za 2018. godinu. Prva je kompanija Ubisoft, koja je otkrila planove za treću godinu u svojoj multiplejer pucačini, Rainbow Six Siege.

Tokom naredne godine nas očekuju četiri sezone, koje će dolaziti u razmaku od tri meseca i sa svakom u igru pristupaju po dva nova operatora.

Sezona 1: Operacija Himera

Prva sezona donosi operaciju Himera, koja glavni akcenat ima na karantin i biološku opasnost, tako da će dva nova operatora biti specijalisti iz ovih oblasti i dolaze iz Francuske i Rusije. Nakon početka prve sezone očekuje besplatni coop događaj nazvan Outbreak. Kada povežemo opasni Himera virus i najavu, stičemo utisak da u R6 stižu stvorenja nalik zombijima, što će nam naknadno biti otkriveno.

Sezona 2

U drugoj sezoni igrače očekuje nova mapa zajedno sa novom lokacijom, Italijom, a stižu i dva operatora, takođe iz Italije.

Sezona 3

Treća sezona će doneti dva nova operatora, jedan će biti iz Delta Jedinica iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je drugi iz Scotland Yard iz Velike Britanije. U ovoj sezoni jedna od postojećih mapa će biti potpuno prerađena i pružaće novi stil gejmpleja.

Sezona 4

U poslednjoj sezoni naredne godine stižu dva nova operatora iz Maroka, sa novom mapom i lokacijom, isto u Maroku.

Kako se vama čini novi sadržaj, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top