PLAY! ; PLAY! Zine

Tencent radi na novoj battle royale igri, koja donosi okršaje pod vodom i uništivu okolinu

Nakon što je dobio prava da popularni PUBG izdaje, uz određene izmene, u Kini, gigant koji je premašio Fejsbuk po tržišnoj vrednosti, Tencent, je rešio da se oproba u izradi sopstvene igre, koja takođe pripada battle royale žanru.

Kao i ostale igre u žanru, meč počinje sa 100 igrača koji dolaze(sleću) na ostrvo i vodi se bitka do poslednjeg preživelog. Novina u odnosu na postojeće konkurente jeste to da se okolina može uništavati, a tu spadaju betonski zidovi, rasveta, daske, i drugi objekti.

Igra poseduje još i dinamični sistem vremenskih prilika, koji će doneti dodatnu imerziju i raznovrsnost u gejmpleju. Sudeći prema fotografijama na Steamu očekuju nas i okršaji pod vodom.

Stranica na Steamu nije dostupna na engleskom jeziku, ali većina novih informacija dolazi od Steam analitičara, Danijela Ahmada, koji je otkrio da će faza beta testiranja početi krajem decembra.

Europa koristi Tencentov Quick Silver X edžin, i na osnovu trejlera moramo priznati da igra obiluje detaljima i teksturama visoke rezolucije.

Nije otkriveno ni kada će igra izaći, ni da li će se naplaćivati ili će biti free 2 play.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!