PC

The Surge dobija A Walk in the Park DLC

Dark Souls sa robotima, odnosno The Surge, dobija A Walk in the Park DLC dodatak, koji donosi otvoreniji i obojeniji svet, ali neprijatelji neće baš biti “šetnja u parku”.

Novi sadržaj igrače smešta u CREO World, zabavni park kojeg je istoimena kompanija osnovala za zabavljanje zaposlenih i njihovih porodica, ali je sve pošlo naopako. Sada se glavni protagonista, Voren, mora suprostaviti pobesnelim maskotama i istražiti tajne zabavnog parka, a očekuje ih i boss bitka.

Izdavač Focus Home Interactive navodi: “Čitav park je smrtonosna zamka, gde su spasilački timovi poludeli i mehaničke maskote šetaju slobodno, i strpljivo čekaju nove posetice kako bi im poželeli ubitačnu dobrodošlicu.”

Pored novog okruženja i bitaka, DLC donosi 16 potpuno novih oružja, setove oklopa i nove predmete neophodne za nadogranju i prilagođavanje stila igranja.

A Walk in the Park DLC izlazi 5. decembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top