PlayStation 4

UFC 3 izlazi 2. februara 2018.

Kompanija Electronic Arts je najavila najnoviju igru iz ranga mešovitih borilačkih veština, UFC 3, koja već ima zakazan datum izlaska, a to je 2. februar naredne godine.

Ova tabačina donosi znatno bolje i realističnije animacije, od toga čak 5000 su nove, od prethodnika, kreirane uz pomoć Real Player Motion tehnologije, što igračima pruža nove načine borbi. Ova tehnologija je zaslužna i za izradu vernih, digitalnih, boraca, kao što su Konor MekGregor i Anderson Silva, ali i prenošenje njihovog autentičnog stila kretanja i borbi.

Tu je i novi G.O.A.T. mod građenja karijere, gde svaki izbor, bilo da je on načinjen tokom borbe ili van ringa, utiče na put igrača do vrha. Pored što više treniranja, potrebno je i pažljivo birati ugovore, ali i polako graditi bazu obožavatelja.

Postoji i mogućnost izgradnje tima iz snova, sakupljanjem svih većih boraca, koje će igrači unapređivati kroz dinamičke izazove, koji će im donositi i in-gejm nagrade. Za multiplejer igranje postoji par novih modova, ali i mogućnost kreiranja novog, sa pravilima postavljenim od strane igrača.

UFC 3 će izaći za Playstation 4 i Xbox One, i već je dostupan za prednaručivanje, a oni koji to urade dobijaju pristup igri tri dana ranije, odnosno od 30. januara, 20 premijum pakovanja, i još toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top