PC

Ulogujte se u Hearthstone i preuzmite besplatnu kartu

Tokom BlizzCona je najavljena Kobolds & Catacombs eskpanzija, koja će izaći tokom decembra i naplaćivaće se po regularnoj ceni, tada je takođe otkriveno da će nešto ranije svi igrači dobiti besplatnu kartu.

Došao je i 6. novembar tako da od danas možete ulogovati u Heartstone gde vas očekuje Marin the Fox karta. Za igranje ove karte će vam biti potrebno 8 mana poena i njenim aktiviranjem se na protivnikovo polje plasira 0/8 kovčeg sa blagom, koji će vam nakon uništenja dati moćnu kartu.

Sa novom ekspanzijom će pored 135 novih karata doći i besplatni, PvE, mod igranja, nazvan Dungeon Runs, gde započinjete sa samo 10 karata i 15 poena zdravlja. Kroz sukobe sa čak 48 jedinstvena bossa prikupljate karte i druge dodatke, ali kada izgubite čitav špil se gubi i počinje se novi krug.

Nije naznačeno do kada će karta moći da se preuzme

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top