PLAY! ; PLAY! Zine

Arcade mod za Street Fighter V donosi preko 200 različitih završetaka

Ranije najavljena Arkadna edicija igre Street Fighter V izlazi za oko mesec dana, 16. januara, pa je zbog toga Capcom doneo par novih informacija.

Street Fighter 5: Arcade Edition nudi svih 60 karaktera, koji smo viđali u prethodnim igrama, sa kojima će igrači imati prilike da pređu šest različitih, narativnih, puteva, i svaki od njih predstavlja jednu igru u serijalu.

Igrači nakon svake bitke imaju izbor sa kime će se potom suočiti, zbog čega igrači mogu da se suoče sa težim neprijateljima,što im donosi više bodova, ključnih za plasiranje na rang listi. Igrač sa najboljim skorom dobija jedinstvenu titulu.

Određene priče donose i bonus aktivnosti, gde je izvršiti određeni zadatak, kao što je uništavanje burića koji padaju sa visine.

Svi ovi izbori i ishodi vode igrača ka jednim od 200 mogućih završetaka i za svaki se dobija “prelepa ilustracija od raznih umetnika, a za njihovo kompletiranje je potrebno ili samo preći jednu od šest priča ili kompeltirati priču sa statusom Prefect”, navedeno je u objavi.

Kako se vama čini ovaj mod, da li će nadomestiti siromašni sadržaj koji standardna igra pruža?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!