PLAY! ; PLAY! Zine

Blizzard traži ljude za kreiranje vozila u novoj, nenajavljenoj, igri

Blizzard ponovo svojim oglasima za posao u javnost pušta detalje o svojoj, za sada nenajavljenoj igri.

Sada se traže ljudi za rad na kreiranju vozila i razvoju kontrola za njihovo upravljanje, što je svojevrsna novina za ovu kompaniju, osim ako ne računano njihov klasik iz ranih 90-ih, Rock n’ Roll Racing. Nova igra će se igrati u prvom licu, i pored ovoga nema dodatnih detalja.

U oglasu stoji: “Blizzard Entertainment traži talentovanog gejmplej inžinjera za pomoć u kreiranju vozila i izradi kontrola za upravljanje u robustnom endžinu u prvom licu za nenajavljeni projekat. Idealni kandidat ima dokazano iskustvo u radu sa vozilima, sa izloženošću drugim sistemima u video igrama, kao što su fizika, animacija i kamere.”

Pored odličnog poznavanja C++ programskog jezika i iskustva od minumum pet godina u rezimeu, potrebno je poslati i propratno pismo sa razlozima zbog kojih kandidati žele da rade u Blizzardu, kao i listu sa video igrama koje trenutno igraju.

S obzirom da se trenutno zapošljavaju ljudi, još uvek je rano očekivati zvaničnu objavu, kao i razjašnjenje da li će igra biti smeštena u Overwatch univerzumu, što je ukazao prethodni oglas za posao, ili će biti nešto sasvim novo.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!