PC

CS:GO možda dobija Battle Royale mod

Popularnost Battle Royale igara je definitivno obeležila 2017. godinu, gde su predvodnici bili PUBG i Fortnite: Battle Royale, dok su ostali najavljivali slične igre i modove za već postojeće. Ovoj grupu će se možda pridružiti i korporacija Valve sa svojom multiplejer pucačinom Counter Strike: Global Offensive.

Ono zbog čega se sumnja da u CS:GO stiže nešto nalik battle royale modu jesu apdejtovi u prethodnih godinu i više dana, sa kojima su u igru dodavani različiti objekti i oružja, mape i komande sa oznakom “survival”.

U videu koji je pružio Valve News Network može se videti gomila skrivenih dodataka, a može se i čuti kako mapa, Survival Island, zvuči na tri različite lokacije.

Global Offensive definitivno dobija nešto novo i na osnovu priloženog izgleda da je reč o modu veoma sličnom drugim popularnim igrama, nadamo se da nećemo morati dugo da ćekamo na zvanično otkrivanje detalja.

Šta vi mislite, da li je Battle Royale modu mesto u pucačini kao što je CS:GO?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top