PC

DayZ iduće godine napušta Early Access, najavljena Xbox verzija

Nakon više od četiri godine razvoja i postojanja kao igra u alfa fazi razvoja, DayZ će sledeće godine napustiti Early Access i dobiti 1.0 verziju, a očekuje nas i verzija za Xbox konzole.

Objava dolazi direktno iz studija Bohemia Interactive, kao deo redovnog donošenja statusa o napretku igre i planiranim novinama.

“I dalje smo posvećeni donošenju igre na Xbox, gde velika zajednica igrača strpljivo čeka na istinsku igru preživljavanja. Sve to će se dogoditi naredne godine – što znači da ćemo započeti najuzbudljiviju godinu u razvoju DayZ.”

Pre nego što dođemo do toga, igrače očekuje 0.63 verzija igre, koji je veoma bitna za razvojni tim i igrače zato što će igra biti izrađena u novom, modernijem, endžinu, koji treba doneti poboljšanje performansi, stabilnosti i balansa, kao i brojne druge novine o kojima možete pročitati na ovom linku.

Ljudi iz studija su takođe naglasili da sa izlaskom 1.0 verzije za PC rad nije gotov već da će nastaviti sa aktivnim pružanjem podrške, kao što rade sa pucačinom Arma 3.

Kakvo je vaše DayZ iskustvo do sada?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top