Vesti

Developer koji je vikao “J**i Oskare” izjavio da ga je ponela atmosfera

Pored gomile predstavljenih igara na The Game Awards, gde je Zelda: Breath of the Wild odnela GOTY nagradu, imali smo prilike da vidimo i čujemo developera koji radi na igri A Way Out, Džozefa Faresa.

On je, pored iznošenja novih detalja za svoju igru, na sceni počeo da govori da je The Game Awards znatno bolji i superiorniji od dodela Oskara: “Ovo su strastveni ljudi, ovo su ludi ljudi i tu sam ja. Gledajte, Oskari bi trebalo da se j**u. Ovo je prava stvar. J**i Oskare, j**i Oskare, j***te se.”

Nakon što su se stvari smirile, Džozef je u razgovoru za Polygon izjavio da ga je ponela atmosfera i da on to jako teško kontroliše: “Ne mogu da promenim sebe. Jako je teško kontrolisati to kada se uzbudim. U glavi želim da kažem nešto, ali moja usta govore potpuno drugačije.” Još je dodao da nema ništa protiv dodele oskara, ali da je gejming industrija dosta ozbiljna.

Popularnost ovog događaja raste iz godine u godinu, pošto je ove godine imao preko 11,5 miliona pregleda putem strima, dok je prošle godine praćen u samo 3,8 miliona, što znači da će naredna godina biti još značajnija, i verovatno luđa.

Podsećamo vas, na The Game Awards smo dobili nove trejlere za Death Stranding, Metro Exodus, a najavljene su igre GTFO, World War Z, Soulcalibur 6, Bayonetta 3, Witchfire i mnoge druge.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top