PLAY! ; PLAY! Zine

Dying Light dobija ekspanziju koja donosi PvP bitke u battle royale stilu

Praćeno ogromnim uspehom koji je postigao PUBG, mnogi developeri su se okrenuli ka izradi igara sa akcentom na battle royale žanr, među kojima su Epic Games sa svojom igrom Fortnite, a nedavno i Warface.

Tom trendu se pridružuje i Techland koji na brojne zahteve fanova, i to izvan planiranog DLC sadržaja za Dying Light, donosi Bad Blood – samostalnu multiplejer ekspanziju u battle royale stilu.

Ukupno 6 igrača će se po meču naći u  neprijateljskoj zoni sa ciljem da pre nego što mrak padne pobegnu sa tog područja. Kako bi se stekla šansa za evakuaciju potrebno je sakupiti što više krvi od inficiranih, tu igrači mogu sarađivati ili se boriti svaki za sebe, ali to značajno smanjuje šanse za preživljavanje.

“Naš cilj je da zadovoljimo zahteve igrača za kompetitivnim PvP gejmplejom i da istražujemo nove smernice u Dying Light multiplejer iskustvu. Pošto je Bad Blood kreiran na zahtev fanova, želimo da povratna informacija bude najbitniji deo tokom razvoja”, izjavio je  producent studija, Timon Smektala.

Bad Blood ekspanzija stiže negde tokom naredne godine, a prijave za besplatno testiranje na Steamu su otvorene i to možete učiniti putem ovog linka.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!