PC

Dying Light dobija ekspanziju koja donosi PvP bitke u battle royale stilu

Praćeno ogromnim uspehom koji je postigao PUBG, mnogi developeri su se okrenuli ka izradi igara sa akcentom na battle royale žanr, među kojima su Epic Games sa svojom igrom Fortnite, a nedavno i Warface.

Tom trendu se pridružuje i Techland koji na brojne zahteve fanova, i to izvan planiranog DLC sadržaja za Dying Light, donosi Bad Blood – samostalnu multiplejer ekspanziju u battle royale stilu.

Ukupno 6 igrača će se po meču naći u  neprijateljskoj zoni sa ciljem da pre nego što mrak padne pobegnu sa tog područja. Kako bi se stekla šansa za evakuaciju potrebno je sakupiti što više krvi od inficiranih, tu igrači mogu sarađivati ili se boriti svaki za sebe, ali to značajno smanjuje šanse za preživljavanje.

“Naš cilj je da zadovoljimo zahteve igrača za kompetitivnim PvP gejmplejom i da istražujemo nove smernice u Dying Light multiplejer iskustvu. Pošto je Bad Blood kreiran na zahtev fanova, želimo da povratna informacija bude najbitniji deo tokom razvoja”, izjavio je  producent studija, Timon Smektala.

Bad Blood ekspanzija stiže negde tokom naredne godine, a prijave za besplatno testiranje na Steamu su otvorene i to možete učiniti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top