Vesti

Glasajte za Play!Zine igru godine i osvojite vredne nagrade!

Ah ti novogodišnji praznici, nekom su povod za radost, a nekom nažalost i za tugu i setu.

Ali tu smo mi da vas malo obradujemo!

Tardicionalno na kraju godine želimo da saznamo šta je igra godine po izboru naše publike i da vas usput za to naravno i nagradimo!

Bilo je tu velikih hitova, ali i velikih razočarenja, kako to obično biva, i svakako i velikih iznenađenja, što pozitivnih, što negativnih. I što je najbolje, koj god žanr da volite, sigurno je bilo i nečega dobrog baš za vas.

U saradnji sa kompanijama Computer Land i Redragon organizujemo nagradnu igru “Izbor za Play!Zine Igru Godine” gde nam trebate BAŠ VI da nam kažete koja vam se igra najviše svidela tokom ovih 12 meseci 2017. godine.

Tu je naravno i pozamašan nagradni fond:

1. Redragon Hydra gejming miš
2. Redragon Samsara gejming miš
3. Redragon Archelon podloga za miša
4. Football Manager 2018 PC disk
5. Star Wars Battlefront 2 PS4 disk
6. FarCry Primal figurica lava
7. MAFIA III Prišivci za jakne i stikeri
8. For Honor set podmetača za krigle
9. Overwatch broš
10. Neverwinter ogrlica sa ključem
Neka od ovih vrednih i simaptičnih nagrada može biti baš vaša! Od vas samo tražimo da nam pomognete da vidimo koja je to igra godine po izboru čitalaca! Sve što je potrebno je da lepo popunite anketu ispod i da lajkujete/šerujete OVAJ POST na fejsbuku o nagradnoj igri, i to je to :)
Rezultati glasanja, kao i dobitnici nagrada, će biti objavljeni u novogodišnjem, januarskom broju časopisa Play!Zine koji izlazi u subotu, 28. decembra!
Srećno svima i neka najbolja igra pobedi!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top