PLAY! ; PLAY! Zine

Kreatori Dark Souls serijala tizuju novu igru!

Ove noći je The Game Awards 2017 bio bogatiji nego ikada, videli smo veliki broj trejlera, najava, novosti, potvrda i drugih zanimljivih informacija za nas gejmere.

Među gostima na dodeli bio je i FromSoftware, svima nama poznat po sjajnom serijalu hardkor teškog i izazovnog RPG-a, Dark Souls, smeštenog u  mračno gotičko okruženje prepuno raznoraznih demona i nakaza.

Momci i devojke iz ovog studija su nam sinoć doneli specijalan tizer trejler koji nam nagoveštava novu igru. U tridesetak sekundi, koliko traje snimak, vidimo nekakvu spravu za koju nismo sigurni šta je, ali zvuk natezanja i kanap oblivljen krvlju nas asociraju na nekakvo mučenje (ukoliko neko zna šta je naprava sa trejlera, napišite u komentarima!). U pozadini se nalazi šilo zabodeno u neke spise, a na kraju trejlera se pojavljuje poruka da “Senka umire dva puta”.

Naravno, Reddit i forumi su već puni nagađanja šta može da bude. Neki misle da je Bloodborne 2, drugi zbog reči “senka” misle da je u pitanju rimejk igre Shadow Tower, dok treći kažu da možda ima veze sa Tenchu. Sve su ovo, naravno, igre koje je ranije radio FromSoftware, ali ko zna, možda je u pitanju neki potpuno novi svet, nevezan za ranije serijale i igre?

U svakom slučaju, pogledajte tizer, pa sami procenite.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!