PLAY! ; PLAY! Zine

Neverovatna ponuda: Vegas 14 pro i još gomila programa za 20 dolara!

Humble Bundle je navikao da nas iznenađuje, ali ovo što ovih dana nudi u svom softver bundleu je zaista nešto što ne bi smeli da propustite pa makar ako samo razmišljate da se bavite video editingom.

Popularni program za editovanje video snimaka, Vegas Pro, preciznije njegova verzija 14, se nalazi u paketu sa još nekoliko programa za editovanje zvuka, muzike i dizajniranje veb stranica i sve to samo za neverovatnih 20 dolara. Ceo ovaj paket “regularno” košta skoro 1000 dolara, samo Vegas Pro 14 košta nekoliko stotina dolara.

Tu su još i Music Maker, Xara Web Designer Premium, MAGIX Photostory Deluxe i još gomila dodatnog sadržaja i bonusa za ove programe.

Ukoliko vam je ikada makar palo na pamet da se bavite kreativnim poslom, bilo da je u pitanju video editing, muzika i editovanje zvuka ili slika, ili pak veb dizajn, ovaj paket je od nas apsolutna preporuka, tako da požurite, promcija traje još samo 7 dana!

Dovoljno je da pratite OVAJ LINK, da imate nalog na Humble Bundle i da uzmete poslednju verzij bundlea, od 20 dolara, u kojoj je uključeno sve što je u ponudi.

A nakon toga, samo vas ograničava vaša kreativnost!

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!