Vesti

Od autora Vanishing of Ethan Carter stiže nam Witchfire

Ako ste, baš kao i vaš autor, ljubitelj horor igara, onda The Game Awards 2017 verovatno ne prestaje da vas oduševljava.

Videli smo novi trejler za Metro Exodus, a prikazana nam je i igra GTFO, veoma obećavajući horor co-op šuter. A sada je tu i Witchfire.

Witchfire nam stiže iz studija The Astronauts, u kome se nalaze ljudi koji su nam doneli čuveni Vanishing of Ethan Carter. Ako pak niste ljubitelj narativnih “simulatora hodanja” kakav je Vanishing of Ethan Carter, onda nema brige, jer ova igra to ni nije!

I sami autori su to vešto napomenuli u trejleru, jer snimak kreće sporo, nagoveštava nam se da na igri rade autori Vanishing of Ethan Carter, i onda kaže “ALI i autori igara Painkiller i Bulletstorm” i odmah potom kreće akcija. Jako pametno urađen trejler, nema šta.

Sama igra vizuelno izgleda zaista sjajno, sa mističnom i maglovitom atmosferom koja uz Gotiku i čudovišta pomalo podseća na Dark Souls, ali još uvek ne znamo više detalja, osim ovoga što smo videli u pomenutom trejleru, koij možete pogledati ispod.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top