PC

Pomeren datum izlaska za Far Cry 5 i The Crew 2

Neke od najiščekivanijih igara koje nam naredne godine dolaze od strane kompanije Ubisoft, Far Cry 5 i The Crew 2, neće izaći kao što je prvobitno planirano već nešto kasnije.

Far Cry 5 će sada izaći mesec dana kasnije, odnosno 27. marta 2018. godine, kako bi developeri imali vremena da uvedu dodatna poboljšanja u samu igru i donesu kompletnije gejming iskustvo. Nove informacije o igri nas očekuju već danas, 8. decembra.

The Crew 2 je takođe odložen, ali nije poznat tačan novi datum izlaska, ali je najavljeno da će izaći u prvoj polovini fiskalne 2018-19. umesto 16. marta. Cilj je da se u dodatnim mesecima sprovedu dodatna testiranja sa igračima i igra izradi prema njihovim očekivanjima.

Pomeren je datum izlaska još jedne igre, koja za sada nije poznata javnosti i ona će izaći za celu godinu kasnije nego što je prvobitno bio plan.

Ubisoft je takođe pružio i detalje o planiranim profitima za kraj tekuće fiskalne godine, kao i za narednu. Profit za treći kvartal ove godine je povećana za čak 60 miliona, dok se za narednu godinu planira profit od preko 2 milijarde, u  čemu će najveći udeo imati Skull & Bones i tri za sada još nenajavljene franšize.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top