Vesti

Presednik kompanije Take-Two loot kutije ne vidi kao kockanje

Presednik kompanije Take-Two, Karl Slatof, je, kako Gamespot prenosi, tokom Credit Suisse događaja izneo stav svoje kompanije za loot kutije i izjavio da u njima ne vidi kockanje.

Slatof je svoju izjavu vezao za onu koju su dali PEGI i ESRB, koji takođe ne vide kockanje ili nešto loše u loot kutijama. “U pogledu potršača – “buka” koja postoji trenutno na tržištu – sve je to o sadržaju i prezasićenjem sadržaja”, još je dodao: “Ne možete primorati potrošača da uradi nešto. Možete dati sve od sebe kako bi ih što više angažovali, a angažovanje stvara vrednost u franšizama”.

Take-Two je vlasnik studija Rockstar Games i samim tim i GTA franšize, koja je donela milione i milione dolara prihoda preko Online komponente upravo redovnim dodavanjem gomile sadržaja za koji igrači moraju uložiti dodatan novac putem mikrotransakcija, što je problem i u ovogodišnjem izdanju košarkaške simulacije, NBA 2K18.

Kompanija je prošlog meseca izdala rezultate prodaje, sa kojom je došla i izjava da će raditi na razvoju igara koje mogu potsticati igrače da troše dodatan novac, dok će ove ostale ostati u sencu, što je Karl Slatof dodatno potvrdio skorašnjom izjavom.

Iskreno se nadamo da sve ovo neće uticati na dugo očekivani Red Dead Redemption 2, koji izlazi na proleće sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top