PC

PUBG izašao iz Early Accessa, donosi brojne novine i poboljšanja

Nakon 9 meseci boravka u Early Access fazi na Steamu i više od 20 miliona igrača, PUBG je dobio 1.0 verziju i zvanično izašao na PC platformi.

PUBG korporacija, zadužena za specijalno za ovu battle royale igru, u znak izlaska svim igračima besplatno daje majicu sa natpisom Winner Winner Chicken Dinner.

Uz dolazak 1.0 verzije igrači mogu iskusiti novu mapu, Miramar, sa takođe novim sistemima preskakanja i penjanja, dodata je i replay funkcija. Igra nije ostali ni bez novih oružja, a dodata su i tri nova vozila.

Izmenjena je balistika oružja, tako da sada vremenski uslovi utiču na putanju metka, a šteta naneta neprijateljima zavisi od oružja do oružja. Povećana je šteta koju metak nanosi po udarcu u grudi, a vrat je sada zaštićen kacigom.

Opširna lista sa svim novinama i ispravkama vas očekuje prateći ovaj link.

Vođa PUBG Corpa, Čang Han Kim, je izjavio da će 2018. godina biti velika za PUBG, i da igrače očekuje još bolja optimizacija, borba protiv varalica, ali i velika takmičenja u vidu PUBG lige.

PlayerUnknown’s Battleground će definitivno sada postati još popularniji, i osim zvanično izlaska na PC-u, ova igra je svetlost dana ugledala i na Xbox One konzoli, gde je za samo 48 sati prodata u preko milion primeraka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top